Издателство Oxford

Издателство Oxford
Филтри
Подреди по:
Покажи по:
Solutions Level B1 Part 1 Student's Book (Bulgaria Edition) / Английски език - ниво B1, част 1: Учебник за 9. клас (интензивно изучаване). Учебна програма 2024/2025 -1 Solutions Level B1 Part 1 Student's Book (Bulgaria Edition) / Английски език - ниво B1, част 1: Учебник за 9. клас (интензивно изучаване). Учебна програма 2024/2025
  • Автор: Пол А. Дейвис, Пол Кели, Силвия Уилдън, Тим Фала, Хелън Уендхолт
49,90 лв.
Филтри
Подреди по:
Покажи по:

“Оксфорд” или Oxford University Press обединява издателската дейност на един от най-престижните университети в света. То е най-голямото университетско издателство в света и се нарежда сред най-старите - второ след Cambridge University Press.

Защо издателството е толкова популярно?

“Оксфорд” е утвърден издател на научна литература с високо качество, предназначено за широка аудитория. Издателството успява да предложи на своите читатели достъп до информация под формата на изследвания, книги и учебници, които отговарят на изследователските им нужди.

Като част от силна академична общност, “Оксфорд” основава издателската си дейност на престижно изследователско наследство и дълбоко разбиране на желанията и нуждите на изследователите в академичните среди.

Издателството специализира в издаването на учебници, книги, научни трудове и помагала в области като английски език, хуманитарни науки, социални науки, право, медицина и други.

Какви продукти на издателството ще намерите в книжарница Ozone.bg?

В магазина на Ozone.bg сме селектирали над 200 издания на “Оксфорд” за обучение по английски език. Наред с разнообразието от учебници на различни нива и отговарящи на различни иновативни обучителни системи, тук ще откриете още учебни тетрадки, речници, разнообразни помагала и CD-та.

Асортиментът предлага адаптирани издания, както за деца, така и за тийнейджъри, обхващайки широк спектър от обучаващи се от 1. до 12. клас. Изданията им са подходящи за задължителна подготовка, за профилирана подготовка и за упражнения. Разработени са и книги за учителя, с които процесът по обучение да върви по най-ефективния начин, съобразно утвърдена методика на преподаване.

Покупката на материали от книжарница Ozone.bg ви дава свободата да селектирате търсенето си по диапазон от цени, тип издание, учебна система, клас и други. С покупката на книги и учебници онлайн спестявате време, средства и не на последно място - възползвате се от бърза и безпроблемна доставка.

Виж повече