Пилона Хипстър

Приключенията на Пилона Хипстър

10.11.15 наближава, а с това и началото на битката за родната ни планета. Много от вас, вярвам са видяли опитите ми да набера още доброволци в неравната битка срещу Зергите. Агитационната битка беше по-кървава и жестока от войната за Чар. Бях принуден да изтърпя адската песен на зергите с непривичната за ушите ми мелодия, атаките на техните кучета и друга паплач, а за капак на всичко бях нападнат от охранител в мола, който очевидно беше с контролирано съзнание от някой Инфестор.

Приключенията на Пилона ХипстърНа пилон без база минерали не се отказват. Поръчай StarCraft II: Legacy of the Void и помогни на хипстър-пилона да се върне при бащиния нексус на Aiur: http://ozn.bg/starcraftlotvДисклеймър – той е пилон от преди да бъде прокси.

Posted by Ozone.bg on Friday, October 30, 2015

 

За щастие обаче, имах шанса да се срещна с млади наборници-зилоти, запознах се новата полу-левитационна протоска технология за придвижване и взех телефоните на няколко терански девойки. В общи линии все трудни и предизвикателни задачи (особено това да изтръгна телефоните от ръцете на момичетата и след това да бягам от приятелите им), но някой трябваше да ги свърши, а кой по-подходящ от Пилона Хипстър, тоест аз.

Равносметката след проведената операция е следната:

  • 11 човека склонни да направим база заедно.
  • 13 запознати с делото и живота на върховния ни лидер Артанис.
  • 2-ма нови поклонници на Кала.
  • Неимоверно вдигане на реномето на расата ни сред Тераните.
  • Събрани 96 минерала (само още 4 и ще мога да се уорпна!) и 4 гас (мирише странно, подозирам, че има друг източник от тази на нашата планета, но кой знае…)
  • Получени 80 лични съобщения във Facebook, някои от които със заплахи за кристала ми!
  • Локализирани Зерг и техните поддръжници (за елиминиране в бъдеще, след като прочистим Айър) – безчет!!!
  • Терани отказали се от живота – по-добре да не казвам.
  • Двойки по химия – 1

 

Приключенията на Пилона Хипстър еп.2В продължението „Приключенията на Пилона Хипстър“, въпросната сграда на протоса навлиза в дълбоките терански дебри на развлекателния и опорочен свят на терана – Софийския мол, където ще се опита да създаде база на протосите.Напомняме ти, че все още можеш да помобнеш на хипстър-пилона да се върне при бащиния нексус на Aiur: http://ozn.bg/starcraftlotvП.П. Проблемите с теранската охрана на мола минаха благополучно и не навредиха на щита ни по никакъв начин.

Posted by Ozone.bg on Wednesday, November 4, 2015

 

В крайна смекта всичко продължава на 9-ти вечерта, когато очакваме всички Вас от 20:30 в Рокенрола за поставяне началото на последния щурм.