Ozone-Wonder Box

Дестинация Aniventure Comic Con – пет причини да посетиш Wonder Box на Ozone

Костюм? Check ✅. Билети? Check ✅. Приятна компания? Check ✅. Имаш всичко, което ти трябва за косплей събитието на годината – Aniventure Comic Con! Ако се чудиш откъде да започне това уникално приключение, чети внимателно, защото сме ти подготвили 5 причини да започнеш именно с Ozone и нашата Wonder Box. 

Ще те пренесем на магически места 

Едно от свойствата на магическата ни кутия е, че може да те пренесе на цял куп интересни места. Кулата на Тони Старк? Там си. Приказна гора? Хайде, да! Вечер в Готъм? Уоу, пък защо ти е???

 

Ще се влюбиш неусетно

Нямаме вълшебни стрели, с които да те сватосаме със следващото ти гадже, но имаме мощни гейминг конфигурации, в които ще се влюбиш от пръв поглед. 

 

Ще се запознаеш със звездите на България

VIP списъкът ни е дълъг, затова очаквай среща с любимите ти обществени личности, геймъри, инфлуенсъри, видяни по телевизора, на някой билборд или на екрана в джоба ти.

Ще можеш да се върнеш с пълни ръце

Всички обичат безплатните неща. Е, ние също! Затова ще раздаваме много награди за най-точните и ловки хора, дръзнали да опитат късмета си. 

 

Ще можеш да продадеш душата си на Дявола

Спомняш ли си онази нова кола, която искаш да си вземеш? А вилата на плажа в Баселона? Е, сега ще имаш възможността да минеш по лесния път, защото Дяволът този уикенд работи за Ozone и е подготвил изкушаващи оферти, на които не можеш да устоиш. 

 

Това са само част от изненадите, които те очакват в тазгодишния ни Wonder Box на Comic Con. Заповядай вътре, за да направим уикенда ти още по-магичен и изпълнен с положителни емоции и забавление!