Ozone-Live-Varna

Варна, идваме!

Някога един човек е казал думите “Варна, арна”, което е много подходящо описание за града. Ако си от Варна, знаеш, че там винаги има какво да се прави и винаги е забавно.

Ако не си – даваме ти страхотна причина от Ozone, защо да посетиш морската ни столица точно сега

Ozone Live отваря врати и във Варна

Нивото на забавление в морската ни столица е напът да се покачи драстично, защото новият ни магазин Ozone Live отваря вратите си за всички местни, плажуващи и посетители. Каним те на голямото откриване на етаж 2 в Grand Mall Varna.

Бъди с нас от 31 май до 2 юни, и вземи до -15% отстъпка на ненамалени продукти в магазина. 

Пълни с изненади

Ако посетиш магазина ни от 31 май до 24 юни ще намериш избрани продукти с до -50% намаление.

А ако направиш поръчка на стойност над 50 лв., участваш в томбола за супер яки награди от Ozone, Skullcandy, Canyon и Тhrustmaster. Тези и още много изненади те очакват на място в Ozone Live Варна. 

Ozone-Live-Varna-Igra
Спечели някоя от тези награди само по преме на откриващите дни на Ozone Live Варна

Какво ново?

Поръчваме с (и вместо) теб! Не се притеснявай, ако в магазина не откриеш продукта, който търсиш. Вече можеш да поръчаш артикул, наличен само онлайн на ozone.bg, чрез нашите служители в магазина, след което той ще бъде доставен напълно безплатно отново в Ozone Live Grand Mall.

 

Каква е разликата между Ozone Live и Ozone Games?

Ozone Live и Ozone Games са първи братовчеди, но се различават по няколко ключови характеристики:

  • Live е по-голям от Games. Не че размерът има значение, но Ozone Live е значително по-голям от Ozone Games. 
  • Повече място за повече възможности. Освен видеоигри и мърч, вече можеш да намериш и продукти от различните ни категории като книги, пъзели, настолни игри, аудио продукти и много други. 
  • Вземи поръчката си с безплатна доставка. Избери продукта-фаворит за теб, поръчай го от ozone.bg и го вземи лесно и в удобно за теб с безплатна доставка до Ozone Live. С работно време чааак до 21 часа, това е един от най-удобните ни офиси в България!

Какво остава, освен да планираш разходка до мола и да избереш новата си придобивка от Ozone Live!