Енергийни добавки

Филтри
Подреди по:
Покажи по:
Филтри
Подреди по:
Покажи по:

Нашето тяло се нуждае от достатъчно енергия всеки ден, за да може да изпълнява основните си функции, различни реакции и процеси. За дишането ни, за нашия сърдечен ритъм, за физическата и мисловната дейност, както и за разграждането на хранителните компоненти е нужна енергия.

От по-голямо количество енергия имат нужда хората, които са активни физически, а това са спортистите, любителите на фитнеса и тези, чиято работа е свързана с големи натоварвания.

За щастие, има много хранителни добавки, които заедно с поетата храна увеличават енергийните нива и подобряват тонуса си и цялостното си здраве. В магазина на Озон ще откриете широка гама от енергийни добавки, между които да избирате. 

Какви ползи има от енергийните добавки?

Различните видове предлагат добра възможност тялото да бъде презаредено с необходимата енергия за тренировка или определени физически занимания. Със своето действие те стимулират митохондриите за производство на повече енергия, подпомагат повишаването на силата и издръжливостта и по-бързото възстановяване на тялото.

От прием на енергийни добавки най-често се постигат ползи като:

  • Ускоряват се метаболитните процеси;

  • Стимулира се топенето на мастните тъкани и освобождаването от излишни килограми;

  • Повишават се нивата на енергия при извършване на интензивно физическо натоварване;

  • Подобрява се концентрацията и фокусирането на психично ниво;

  • Постига се намалено усещане за умора;

  • Намалява се рискът от мускулни спазми;

  • Увеличават се защитните сили на организма.

Енергийните добавки, със своите съставки, допринасят по естествен начин организмът да се избави от умората и да бъде по-издръжлив.

Те могат да се приемат преди натоварването и по време на тренировката, като това зависи от вида на упражненията.

Какви енергийни добавки за сила и издръжливост ще откриете в Озон?

Сред множеството предложения в онлайн магазин Ozone.bg са добавките със състав от различни активни вещества с доказана ефективност. Енергийни добавки под формата на таблетки, сашета и капки са удобни за прием от хора, които нямат нужда от големи количества.

Енергийните таблетки са обогатени с кофеин, магнезий, L-карнитин, ВСАА, витамин С и др., а капките за енергия и тонус са цветен еликсир за справяне с депресивни състояния и умора.

Предтренировъчните напитки под формата на шотове по 60 ml, със своята комбинация от кофеин, витамини от В групата, бета-аланин и таурин, помагат за увеличаване на енергията и за по-добрия тонус и концентрация.

При желание да обогатите диетата си с ценните аминокиселини ВСАА, с L-цитрулин против отпадналост и с витамини, Озон разполага в продуктовата си гама с енергийни добавки на прах, от които се получава освежаваща напитка.

За максимално бърза енергия, нужна за офиса или при спортуване, може да използвате енергийни добавки с екстракт от сибирски женшен и гинко билоба с добавен кофеин, за добра издръжливост и настроение – добавка с витамин В12, никотинамид, коензим Q10 и др.

Вариантите са разнообразни, а с богатия си набор от полезни компоненти енергийните добавки могат да се използват от мъже и жени. На добри цени и с отлично качество, те са чудесна възможност за всички, които искат да повишат своята издръжливост и да постигнат максимални резултати при тренировка.

Виж повече